Stemar Groep

PROJECT ONTWIKKELING

STEMAR projectontwikkeling richt zich op het ontwikkelen van vernieuwende projecten zoals in de utiliteitsbouw (kantoren en bedrijfsverzamelgebouwen), bedrijventerreinen en woningbouwprojecten.

Vooroplopen is ons doel maar voorwaarde is financiƫle haalbaarheid en een stabiele basis om een project te starten. Wij richten ons gezien de historie, ervaring en de contacten in de markt met name op de regio Drechtsteden en Rotterdam.

Wij schuwen de ontwikkeling van vernieuwende concepten niet, waarbij de belevingsvorm voor consumenten centraal staat. Als ontwikkelaar zitten we door onze kennis en ervaring steeds meer op de stoel van adviseur, omdat we weten wat er speelt en vroegtijdig met betrokken partijen over dit soort ideeën van gedachten wisselen. Zo ontwikkelt STEMAR groep de ambities van haar klanten. Telkens wordt gestreefd naar een gezamenlijke trots, niet zelden wordt bij de oplevering van een nieuw project uitgesproken: “Dat hebben we samen toch mooi gedaan!” Een belangrijke activiteit van STEMAR projectontwikkeling is het aankopen van grondposities voor zowel de woningbouw als utiliteitsbouw.

Een van onze specialiteiten is het ‘op maat’ ontwikkelen van bedrijfshuisvesting. Dus niet langer hallen neerzetten en vervolgens bedrijfsruimte verkopen, maar toegevoegde waarde in vastgoed creëren. STEMAR groep ontwikkelt en specialiseert zich daarnaast op het gebied woningbouw. Op dit moment worden er twee woningbouwprojecten in Hendrik Ido Ambacht gerealiseerd. Het eerste project, “de Scholekster” bestaat uit 8 prachige ruime twee-onder-één-kapwoningen gelegen aan het water en het tweede project “de Linden” bestaat uit 6 luxe twee-onder-één-kapwoningen die zich kenmerken door een ruime inhoud vanaf maar liefst 675m3.