Projectontwikkeling

De Dijkwachter

5 eengezinswoningen

Het project

In project De Dijkwachter zijn 5 eengezinswoningen gerealiseerd die rustig gelegen zijn aan de Onderdijkse Rijweg in Hendrik-Ido-Ambacht en een prachtige zonnige tuinligging hebben op het zuiden.

Van oudsher staan hier enkele dijkwoningen in de dijk en vrijstaande woningen aan de overzijde van de straat. De stijl van deze omgeving is romantisch te noemen omdat de meeste woningen een (frans) balkon aan de woning hebben. 

Iedere woning is uniek en heeft zijn eigen bijzonderheid; Zo is er een hoekwoning die met de tuin aan het water ligt, de andere hoekwoning heeft standaard een erker aan de zijkant van de woning, één tussenwoning heeft standaard een tuitgevel waardoor er een grotere zolder ontstaat en ook de kleurstelling van het metselwerk is opgedeeld in twee kleuren om de speelsheid in de rij erin te houden, maar ook om het plan te integreren in de al bestaande woningen in de directe omgeving.

Project:

De Dijkwachter

Locatie:

Hendrik-Ido-Ambacht

Programma:

5 eengezinswoningen

Status:

Verkocht en opgeleverd

Partners:

Den Dunnen Bouw & Ontwikkeling       

Makelaar:

Van Spronsen
078-6812566

Bekijk onze overige projecten

Recente projecten

AX3A1641
opgeleverd

De Residentie
in Hendrik-Ido-Ambacht

Appartementencomplex met 17 luxe, zeer royale appartementen en 6 prachtige, ruime penthouses

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken