Stemar Groep

FILOSOFIE

STEMAR groep ontwikkelt de ambities van haar klanten. Wij doen dit door ons te richten op het ontwikkelen en beheren van vastgoed in de regio Drechtsteden/Rotterdam en door intensief en inventief samen te werken met sterke partners. Doelstelling is om projecten te realiseren waarop zowel wij als andere betrokken partijen voor een langere periode trots kunnen zijn.

STEMAR groep zal zich strategisch verder ontwikkelen en specialiseren op het gebied van woningbouw. Met de oplevering van recente succesvolle woningbouwprojecten hebben we laten zien dat we beschikken over flexibiliteit en doorzettingsvermogen, waarbij we hebben aangetoond om tegen de stroom in te gaan, zelfs in tijden van zware crisis.

“Onze ruim 160 behulpzame medewerkers adviseren en inspireren.”

Daarnaast wil STEMAR groep dat klanten zich thuis en op hun gemak voelen in onze moderne doe-het-zelf winkels. Onze ruim 160 behulpzame en deskundig opgeleide medewerkers staan elke dag klaar om consumenten te adviseren en inspireren. Door die visie en klantgerichtheid willen wij onze positie in de doe-het-zelf markt bestendigen en verstevigen.

“Nieuwe tak van sport.”

Sinds januari 2017 exploiteert STEMAR sports twee sportclubs die beiden vallen onder de naam MyLife.

Bij MyLife Berkel en MyLife Bergschenhoek vindt u ervaren trainers en uitgebreide lesroosters die u inspireren om te sporten. Iedereen is van harte welkom en wij helpen u graag op weg naar het behalen van uw gewenste resultaten. Wij houden van kwaliteit en gezelligheid en bieden fantastische faciliteiten en goede service voor een betaalbare prijs. Onbeperkt sporten in een familiaire sfeer!