Over ons

Over Stemar groep

Het ontwikkelen van ambities

Stemar groep bestaat uit Stemar projectontwikkeling en Stemar vastgoed. Het heeft onze passie uw ambitie te ontwikkelen, of dat nu gaat over woningbouw of vastgoed.

Daarom zijn wij een vooruitstrevende projectontwikkelaar en vastgoedbeheerder, die staat voor kwaliteit, duurzaamheid, uitstraling, betrouwbaarheid en service. Inderdaad, dat zegt iedere projectontwikkelaar. Maar deze kernwaarden vormen voor ons de basis van ons werk en de gesprekken met klanten en relaties, evenals in de oplevering van onze projecten. Zo krijgt u als eindgebruiker geen onvoorziene kosten aangezien we van te voren alle mogelijke opties van het project in kaart brengen met daarbij een overzicht van de investering. Daarnaast is het onze uitdaging om een project met zo min mogelijk opleverpunten op te leveren. 

Wij opereren steeds vaker op de scheidingslijn tussen ontwikkelaar en belegger. Waarbij Stemar groep zowel de ontwikkeling voorbereidt en realiseert als ook de belegger wordt van het vastgoedobject.

“Dat hebben we samen toch mooi gedaan!”

Stefan van Wingerden en Mariëlle van Vliet-Van Wingerden, broer en zus en lid van de 3e generatie van het familiebedrijf, vormen samen de directie van Stemar groep. Beide brengen ze hun eigen expertise en ervaring in het bedrijf. Stefan heeft een financiële en bedrijfskundige achtergrond en Mariëlle een vastgoed en makelaardij-achtergrond. Dit vormt een sterke basis voor de toekomst van de Stemar groep.

Stemar groep hecht veel waarde aan langdurige relaties en gaat voor een commitment van en met alle betrokken partijen. Hierdoor zijn wij in staat onze kernwaarden te borgen en vast te leggen. Zo wordt gestreefd naar een gezamenlijke trots. Niet zelden wordt bij de oplevering van een nieuw project uitgesproken: “Dat hebben we samen toch mooi gedaan!”.

De vakmensen waar Stemar groep mee werkt, hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, transparantie, deskundigheid, service en kwaliteit.

Vanuit het verlangen om lokaal van betekenis te zijn zet Stichting Wings zich in om initiatieven te ondersteunen die zich in zetten voor noden in onze samenleving.

Recente projecten

AX3A1641
opgeleverd

De Residentie
in Hendrik-Ido-Ambacht

Appartementencomplex met 17 luxe, zeer royale appartementen en 6 prachtige, ruime penthouses

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken