Stemar Groep

OVER STEMAR GROEP

STEMAR groep bestaat uit STEMAR projectontwikkeling, STEMAR vastgoed, STEMAR bouwmarkten en STEMAR sports. STEMAR groep wil graag helpen de ambities van haar klanten te ontwikkelen.

Daarom zijn wij een vooruitstrevende projectontwikkelaar en vastgoedbeheerder, die staat voor kwaliteit, duurzaamheid, uitstraling, betrouwbaarheid en service. Inderdaad, dat zegt iedere projectontwikkelaar. Maar deze kernwaarden vormen voor ons de basis van ons werk en de gesprekken met klanten en relaties, evenals in de exploitatie van onze bouwmarkten.

Wij opereren steeds vaker op de scheidingslijn tussen ontwikkelaar en belegger. Waarbij STEMAR groep zowel de ontwikkeling voorbereidt en realiseert als ook de belegger wordt van het vastgoedobject.

Stefan van Wingerden en Mariëlle van Vliet-Van Wingerden, broer en zus en lid van de 3e generatie van het familiebedrijf, vormen samen de directie van STEMAR groep. Ze richten zich ieder op een ander onderdeel van het bedrijf. Stefan heeft een financiële/bedrijfskundige achtergrond en Mariëlle een vastgoed/makelaardij-achtergrond. Dit vormt een sterke basis voor de toekomst en beiden vullen elkaar uitstekend aan.

STEMAR groep hecht veel waarde aan langdurige relaties en gaat voor een commitment van alle betrokken partijen. Hierdoor zijn wij in staat onze kernwaarden te borgen en vast te leggen. Telkens wordt gestreefd naar een gezamenlijke trots, niet zelden wordt bij de oplevering van een nieuw project uitgesproken:

“Dat hebben we samen toch mooi gedaan!”


De vakmensen waar STEMAR groep mee werkt hechten veel waarde aan betrouwbaarheid, transparantie, deskundigheid en service en kwaliteit.