Projectontwikkeling

Kop van 't Oude Ambacht

16 patiowoningen

Het project

16 patiowoningen aan de Vrouwgelenweg

Welkom bij ‘Kop van ‘t Oude Ambacht’, een plek waar traditie en moderniteit elkaar ontmoeten in een harmonieuze balans van comfort, stijl en gemeenschapsgevoel. Dit exclusieve nieuwbouwproject van 16 patiowoningen is met zorg en aandacht ontwikkeld om een uniek woongenot te bieden dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

De patiowoningen van ‘Kop van ’t Oude Ambacht’ zijn een ode aan levensloopbestendig wonen. Ze bieden de perfecte combinatie van privacy en openheid, van binnenruimte en buitenbeleving. Uw patiowoning is voorzien van een fijne buitenruimte waar u in alle rust kunt genieten.

Elk aspect van deze woningen is ontworpen met uw comfort in gedachten, met een speciale focus op de badkamer die een essentieel onderdeel vormt voor het volledig wonen op de begane grond. De woningen van Kop van ’t Oude Ambacht zijn levensloopbestendig en daar hoort een passende badkamer bij. Onze badkamers zijn ontworpen met oog voor toegankelijkheid en zijn van alle gemakken voorzien én indien nodig naar behoefte aan te passen. U geniet van tijdloos design en functionaliteit terwijl u zorgeloos kunt genieten van uw badkamerroutine. De ruimtes zijn ruim en licht, met een doordachte indeling die bewegingsvrijheid garandeert en het gebruiksgemak maximaliseert.

In het hart van Hendrik-Ido-Ambacht en in een schilderachtige en waterrijke omgeving, verrijst het nieuwbouwproject Kop van ’t Oude Ambacht. De projectlocatie, aan de rand van de Volgerlanden aan de Vrouwgelenweg, staat voor de terugkeer naar een rustiger levenstempo.

De grondwerkzaamheden zijn dit jaar gestart. De voorbereidingen voor de bouw van zestien patiowoningen, elk met een energiezuinig karakter, zijn in volle gang. Deze duurzame huizen, uitgerust met een eigen warmtepomp en zonnepanelen, staan voor een lage ecologische voetafdruk. De woningen worden gasloos uitgevoerd. Tevens zijn de woningen standaard voorzien van vloerverwarming- en koeling.

Het ontwerp van de patiowoningen spreekt tot de verbeelding van diegenen die comfort en gemak waarderen. Met een compleet woonprogramma op de begane grond, inclusief een uitnodigende woonkamer, open keuken en slaapkamer met badkamer ensuite, is levensloopbestendigheid een centraal kenmerk van dit project. De verdieping biedt extra ruimte voor nog 2 ruime kamers die als hobbykamers kunnen worden ingericht.

Voor verdere vragen en details kunt u contact opnemen met Wisse Makelaardij & Hypothekeninfo@wisse.nl of 078-6840292. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking en de realisatie van dit veelbelovende nieuwbouwproject.

Project:

Kop van 't Oude Ambacht

Status:

In verkoop

Omvang:

16 patiowoningen

Verkoop:

Locatie:

Hendrik-Ido-Ambacht

Bekijk onze overige projecten

Recente projecten

AX3A1641
opgeleverd

De Residentie
in Hendrik-Ido-Ambacht

Appartementencomplex met 17 luxe, zeer royale appartementen en 6 prachtige, ruime penthouses

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken