Projectontwikkeling

Waterbusplein

Maritiem Ondernemershuis

Het project

Op de kade aan het water, in de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht,  kunnen we straks het Maritiem Ondernemershuis begroeten! Het project bestaat uit twee gebouwen waarin horeca, health en kantoren elkaar treffen. Hier kan geflaneerd worden en is er altijd levendigheid. In het Maritiem Ondernemershuis kunnen bedrijven in deze sector hun krachten bundelen en kennis delen.

Gebouw 1 bestaat uit 3 etages waarin kantoren worden gesitueerd. In gebouw 2, welke 2 etages telt komen sport en gezondheid samen.  Na de fitness kan men nog een heerlijke massage krijgen die door een fysiotherapeut verzorgd wordt. De verschillende horecagelegenheden bieden voor elke inwoner wat wils. Zo wordt de Noordkade een dynamische dorpsentree waar bewoners,

bezoekers en bedrijven graag aanmeren (dit kan alleen met de waterbus). De oude en enorme hijskraan herinnert het dorp aan haar rijke scheepshistorie. De nieuwe Noordkade is dan ook een eerbetoon aan dat levendige verleden. Dit toekomstige plein zorgt ervoor dat water, Noordkade én dorp met elkaar verbonden worden.

De twee gebouwen zijn perfect gelegen aan de rotonde die de Noordeinde en de Teunis Stooplaan met elkaar verbindt. De vele verkeersbewegingen zorgen ervoor dat de bedrijven zien en gezien worden!

Project:

Waterbusplein 

Locatie:

Hendrik-Ido-Ambacht

Programma:

Maritiem Ondernemershuis     

Status:

Opgeleverd

Partners:

Getgripp (ontwikkeling)
RoosRos Architecten           Den Dunnen Bouw & Ontwikkeling       

Verkoop:

Bekijk onze overige projecten

Recente projecten

AX3A1641
opgeleverd

De Residentie
in Hendrik-Ido-Ambacht

Appartementencomplex met 17 luxe, zeer royale appartementen en 6 prachtige, ruime penthouses

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken