Projectontwikkeling

De Valkenier

4 twee-onder-een-kap woningen

Het project

‘Eerste gasloze nieuwbouwproject in Zwijndrecht!'

Aan de rand van Zwijndrecht wordt een prachtig nieuwbouwproject gerealiseerd. Het betreft 4 woningen die elk standaard gasloos worden uitgevoerd en voorzien zullen zijn van een luchtwarmtepomp. Dit is het eerste nieuwbouwwoningproject in Zwijndrecht die gasloos wonen mogelijk maakt.

De 2-onder-1 kapwoningen zijn zeer riant te noemen met een inhoud van 700 m³ en mooie uitbouwmogelijkheden heeft om de woonkamer een breedte aan de tuinzijde te geven van 10 meter. Standaard worden de woningen voorzien van een garage/berging en 4 slaapkamers op de eerste verdieping. De tuinen zijn heerlijk zonnig gelegen op het zuiden.

Rustig wonen is gegarandeerd! Aan de voorzijde komt een nieuwe weg voor bestemmingsverkeer naar deze woningen. De tuinen aan de achterzijde grenzen aan een prachtig groot perceel met een mooie riante villa.

Project:

De Valkenier  

Locatie:

Zwijndrecht

Programma:

4 twee-onder-een-kap woningen

Status:

Verkocht en opgeleverd

Partners:

Bias architecten
Den Dunnen Bouw & Ontwikkeling       

Makelaar:

Makelaardij Wisse
078-6840292

Bekijk onze overige projecten

Recente projecten

AX3A1641
opgeleverd

De Residentie
in Hendrik-Ido-Ambacht

Appartementencomplex met 17 luxe, zeer royale appartementen en 6 prachtige, ruime penthouses

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken