Projectontwikkeling

De Stekelbaars

10 twee-onder-een-kap woningen

Het project

Een volop groene omgeving!

Op een prachtige plek in de Volgerlanden op de locatie Rietlaan-Oost zijn 10 twee-onder-1-kap woningen gerealiseerd. Vijf woningen zijn standaard levensloopbestendig. Op de begane grond is er de mogelijkheid om te wonen en te slapen. Deze woningen beschikken over een inpandige berging die gebruikt kan worden voor de wasmachine en droger maar ook een bijkeuken is een mogelijkheid voor deze ruimte. Zo heeft de bewoner alle woonwensen op de begane grond. De 1e verdieping is ruim en voorzien van 2 slaapkamers en een hobbykamer. 

De 5 grotere woningen beschikken over een riante woonkamer van bijna 9 meter breed, alle ruimte dus om heerlijk te wonen. Op de 1e verdieping vindt u 3 ruime slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer is voorzien van een walk-in closet. Een aparte ruimte voor de wasmachine en droger is ook op deze verdieping beschikbaar. Daarnaast beschikt deze woning over een zolder. Wanneer de nieuwe bewoner dat wenst zijn de woningen te voorzien van extra opties waarmee de nieuwe woning geheel naar eigen smaak is aan te passen.

Project:

De Stekelbaars

Locatie:

Hendrik-Ido-Ambacht

Programma:

10 twee-onder-een-kap woningen

Status:

Verkocht en opgeleverd

Partners:

Bias architecten
Den Dunnen Bouw & Ontwikkeling

Makelaar:

Van Spronsen Makelaar
078-6812566

Bekijk onze overige projecten

Recente projecten

AX3A1641
opgeleverd

De Residentie
in Hendrik-Ido-Ambacht

Appartementencomplex met 17 luxe, zeer royale appartementen en 6 prachtige, ruime penthouses

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken