Projectontwikkeling

De Laantjes

8 luxe twee-onder-een-kap woningen

Het project

Project de Laantjes bestaat uit 8 luxe twee-onder-één-kapwoningen. De woningen kenmerken zich door de ruime inhoud vanaf maar liefst 697 m3.

De woningen zijn standaard voorzien van vloerverwarming in de gehele woning, er komen dus geen radiatoren meer aan te pas! De woningen voldoen aan een EPC norm van 0,26 wat inhoudt dat naast de standaard vloerverwarming de woningen worden voorzien van circa 6 zonnepanelen per woning, plaatsing aan zijde zonligging voor een optimale opbrengst. De koper krijgt zelf de keuze uit 3 slaapkamers of 4 slaapkamers op de verdieping. Door de vele opties op de begane grond en verdiepingen bent u als koper in staat deze woning geheel naar uw wensen samen te stellen. Kortom een huis waarin u zich zeker thuis zult voelen! 

Voor dit mooie bijzondere project heeft Stemar de handen ineengeslagen met de Woonwulp om uw woning nog meer op uw wensen aan te laten sluiten. Na aankoop van uw woning bent u van harte welkom bij de Woonwulp, om samen met een interieurstylist uw woonwensen waar te maken.

Project:

De Laantjes

Locatie:

Hendrik-Ido-Ambacht

Programma:

8 luxe twee-onder-een-kap woningen

Status:

Opgeleverd

Partners:

Bias architecten
Den Dunnen Bouw & Ontwikkeling       

Makelaar:

Van Spronsen Makelaars
078-6812566

Bekijk onze overige projecten

Recente projecten

AX3A1641
opgeleverd

De Residentie
in Hendrik-Ido-Ambacht

Appartementencomplex met 17 luxe, zeer royale appartementen en 6 prachtige, ruime penthouses

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken