Projectontwikkeling

De Linden

6 luxe twee-onder-één-kapwoningen

Het project

Project de Linden bestaat uit 6 prachtige twee-onder-één-kapwoningen. De woningen kenmerken zich door de ruime inhoud vanaf maar liefst 675 m³

In de grote leefkeuken van deze twee-onder-éénkapwoning kunt u samen met gasten koken, lekker eten en goede gesprekken voeren.

De woningen bevatten ruime slaapkamers, waarbij er standaard de keuze is of er 3 of 4 slaapkamers op de eerste verdieping moeten komen. De woningen zijn voorzien van 2 zonnepanelen op de dakopbouw van de berging/garage. Optioneel zijn bij de aannemer nog uitbreidingsmogelijkheden van het aantal zonnepanelenmogelijk. Door de vele opties op de begane grond en verdiepingen bent u als koper in staat deze woning geheel naar uw wensen samen te stellen. Kortom een huis waarin u zich zeker thuis zult voelen.

Project:

De Linden

Locatie:

Hendrik-Ido-Ambacht

Programma:

6 luxe twee-onder-één-kapwoningen

Status:

Verkocht en opgeleverd

Partners:

Bias architecten
Den Dunnen Bouw & Ontwikkeling       

Makelaar:

Van Spronsen
078-6812566

Bekijk onze overige projecten

Recente projecten

AX3A1641
opgeleverd

De Residentie
in Hendrik-Ido-Ambacht

Appartementencomplex met 17 luxe, zeer royale appartementen en 6 prachtige, ruime penthouses

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken