Stemar groep

Nieuws

GetGripp - Jeroen Plaisier 

U als klant staat centraal, dat is een van onze kernwaarden. Onze samenwerkingspartner GetGripp deelt onze passie. Zo vertelt Jeroen Plaisier: ‘De toegevoegde waarde voor de eindgebruiker staat bij ons centraal.’ Zo sloegen wij de handen ineen bij de ontwikkeling De Noordkade.

Verankert in de lokale omgeving

GetGripp heeft hart voor lokaal vorm gegeven projecten, waar lokale constructeurs, aannemers en tekenaars aan mee werken. Bij langdurige trajecten is het belangrijk dat je met leuke en goede partijen werkt, waarbij de toegevoegde waarde van de eindgebruiker centraal staat. Ontwikkeling is echt een vak. De wetgeving wordt steeds complexer. ‘Wij kruipen in de huid van de ondernemer die een pand huurt of koopt.’, vertelt Jeroen Plaisier. ‘Zo ontwikkelen we van te voren een bedrijfskundig ondernemersplan, waarbij het vastgoed een onderdeel is van een groter geheel. Als je de huisvesting goed inzet, dan draagt dat bij aan het resultaat. Zo is 1+1=3!’

De verbinding van het dorp met rivier de Noord

Als geboren Ambachter heeft Jeroen nooit toegang gehad tot de rivier de Noord, gezien de zware industrie die langs de rivier lag. Daar komt in 2022 verandering in met de ontwikkeling van het project De Noordkade, eerder genaamd ‘Waterbusplein’. Een project waarbij GetGripp en Stemar groep de handen ineen geslagen hebben. ‘De ontwikkeling van De Noordkade is mede mogelijk gemaakt door Bolidt. Een stuk grond van Bolidt moest verkocht worden voor de realisatie van de Teunis Stooplaan, waarbij Bolidt en de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht tevens direct mogelijkheden zagen tot samenwerking en de ontwikkeling van de verbinding van het dorp met het water. Daar ontstond de intentie om commerciële functies langs het water te ontwikkelen, samen met nieuwbouw voor Bolidt. Aangezien Stemar groep al een stuk grond had langs het water wat aansloot op de ontwikkelgrond ontstond daar de samenwerking met Stemar groep.’

Stemar groep en GetGripp: een interessante match

Dit veroorzaakte een interessante match. Stemar groep heeft de lokale verankering die wij zo belangrijk vinden. Zij werken met lokale partijen en hebben goede relaties met lokale ondernemers. Zo haakten we beide voor 50 procent aan bij elkaars projecten, wat ervoor zorgt dat we dezelfde belangen nastreven. Wij hebben absoluut vertrouwen in de ontwikkeling en de langdurige samenwerking bij de exploitatie van onze projecten.

De derde entree

De Noordkade wordt de derde entree van Hendrik-Ido-Ambacht, naast de entrees over land vanuit de A15 en de A16. Zo schreven wij al in 2013 het business plan voor wat toen nog ‘het Waterbusplein’ heette, waarbij de eerste stap bestond uit het verplaatsen van de Waterbus. Deze meert inmiddels al een lange tijd aan op de locatie van De Noordkade, waar het prestige project voor H.I. Ambacht momenteel gerealiseerd wordt. Over twee jaar zitten we op een prachtig plein aan de Noord met een geweldige nieuwe horeca gelegenheid, hopelijk met tevreden klanten en een goedlopende MyLife vestiging. Kortom, we creëren een nieuwe openbare ruimte aan het water voor de bewoners en ondernemers van H. I. Ambacht. De ondernemers gaan er absoluut een bijzondere plek van maken. Dat maakt ons trots.

Dat maakt de klik!

‘We zijn generatiegenoten, wat maakt dat we zeker nog lang met elkaar kunnen samenwerken. Stefan van Wingerden ken ik zelfs nog van mijn tijd aan de Erasmus universiteit. Bovendien zitten we allemaal in dezelfde levensfase, wat de klik maakt in onze samenwerking. We blijven daarom samen als exploitant betrokken bij onze een deel van onze projecten, waarmee we dus een langdurige samenwerking zijn aangegaan.’, zo deelt Jeroen.

‘Als GetGripp houden wij van de uitdaging om vanuit een goede visie projecten te creëren. Afhankelijk van de kansen in de regio zien wij zeker toekomst in het uitbouwen van onze samenwerking met Stemar groep. Juist wanneer je met elkaar samenwerkt heb je een prettig klankbord om dingen nog beter te maken. Wij wensen Stemar groep veel gezondheid en bovenal veel mooie projecten in de toekomst.’

Terug naar alle inspiratie

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken