Stemar groep

Blog

De tips voor uw bedrijfshuisvesting  

Steeds meer onderzoek laat zien hoe belangrijk de huisvesting is voor de output van uw personeel. Zowel hun werkplezier als hun resultaat wordt mede bepaald door de werkplek die u als ondernemer faciliteert. Wij verrijken u graag met een aantal tips voor uw bedrijfshuisvesting.

1. Een all-in one concept werkt versterkend!

Wat is er nu prettiger dat u in uw eigen kantoorpand een horeca gelegenheid tot uw beschikking hebt. Zo kunt u gemakkelijk een heerlijke lunch organiseren voor tijdens een belangrijke meeting of kan uw personeel inpandig gezonde en verse maaltijden aanschaffen. Bij ons project De Noordkade op het Waterbusplein te Hendrik-Ido-Ambacht beschikken we over een prachtige horeca gelegenheid met een terras aan de rivier de Noord. Het project bestaat uit twee gebouwen waarin horeca, health en kantoren elkaar versterken. Heeft u interesse in een kantoor op deze prachtige locatie of heeft u de ambitie om hier uw horecagelegenheid te starten? Neem contact met ons op. Wij denken graag met u mee. 

2. Denk vooruit in bedrijfshuisvesting! 

Als ondernemer heeft u passie en visie voor uw onderneming. U kijkt graag in de toekomst en natuurlijk werkt u graag toe naar datgene wat u voor ogen hebt. Wanneer u groei voor ogen heeft is het van belang om ook uw huidige pand onder de loep te nemen. Past het huidige pand in uw plan, of is het belangrijk om al om u heen te kijken om een passend pand te vinden bij uw toekomstplannen?
Op het moment dat iemand zich bij ons meldt met de verwachting om binnen 5 jaar van 12 man personeel te groeien naar 25 man personeel, kijken wij actief met de ondernemer mee. De kans is namelijk groot dat de beoogde groei niet meer in het huidige pand past. Maak daarom uw visie bij ons bekend, zodat wij actief met u mee kunnen kijken naar dát specifieke bedrijfspand passend bij uw onderneming. Neem contact met ons op wanneer u uw visie wilt delen. 

3. Zorg altijd dat u een lepelplant op kantoor hebt staan!

Het belang van een goede luchtkwaliteit op kantoor krijgt steeds meer aandacht. Juist omdat personeel zich op een kantoor met frisse lucht beter kan concentreren, aangezien de hersenen zuurstof gebruiken om goed te kunnen functioneren. Naast goede ventilatie is het gebruiken van planten ook zeker een goede tip. Planten nemen CO2 op, waarbij ze deze stof omzetten tot zuurstof. Zo wordt de lucht zuiverder en draagt u op een natuurlijke manier bij aan de luchtkwaliteit op kantoor. Bovendien staat het nog huiselijk en gezellig ook, het geeft rust waardoor er meer ruimte komt voor creativiteit, concentratie en daarmee de productiviteit. Onze tip voor uw kantoor: koop een lepelplant. De zogenaamde Spathiphyllum is een luchtzuiverende plant die geen grote hoeveelheden water of licht nodig heeft. Kortom: de perfecte luchtkwaliteit verhoger voor bij u op kantoor. 

Terug naar alle inspiratie

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken