Stemar groep

Nieuws

Van Spronsen Makelaars- Oene Mulder en Els Suurbach

Al jaren is Van Spronsen Makelaars actief in het verkopen van onze woningen. Door hun lange ervaring zijn ze goed op de hoogte van de plaatselijke woningmarkt. En dat is waar onze harten hetzelfde ritme slaan, namelijk het bijdragen aan tevreden bewoners in een van onze projecten. Wij gingen in gesprek met Oene Mulder en Els Suurbach.

Stemar groep ten voeten uit

‘Wat Stemar groep kenmerkt is dat ze kwalitatief hoogstaande projecten ontwikkelen waarbij de klant centraal staat, vertelt Oene. ‘Zij verdiepen zich eerst in de locatie qua mogelijkheden, qua aantal te realiseren wooneenheden, de doelgroep(en) en de meerwaarde van het project voor de gemeente. Stemar groep is zich continu bewust of het te ontwikkelen project daadwerkelijk aansluit bij de behoefte. Zo presenteren ze regelmatig een alternatief bij de gemeente. Een ding is zeker, dan kies je niet de weg van de minste weerstand. De ontwikkeling van de projecten kan soms jaren in beslag nemen.‘

Met elkaar gaan we op zoek naar het juiste resultaat

Als Van Spronsen Makelaars zijn wij actief en vanaf het begin betrokken bij de projectontwikkeling van Stemar groep. Ons specialisme ligt in de kennis van de markt en de doelgroep. Wij luisteren naar wat de markt wil en weten waar de behoefte ligt. Samen met de onze kennis en ervaring, ondersteund door marktcijfers, creëren we al jaren een bijzondere dynamiek: met elkaar gaan we vol passie op zoek naar het beste resultaat. Mariëlle van Vliet – van Wingerden komt regelmatig bij mij langs met de vraag wat ik van een nieuw te ontwikkelen product vindt. Mede doordat Mariëlle de lat hoog legt, komen we tijdens deze gesprekken samen tot een optimaal product. De Residentie is hier een prachtig voorbeeld van: een gebouw dat aansluit bij de behoefte, met appartementen en penthouses van verschillende oppervlakten, een geweldige architectuur en duurzame materialen.

Ontwikkelen naar de behoefte van de consument

Wanneer je bijvoorbeeld kijkt naar De Residentie, zie je dat Stemar groep gaat voor kwaliteit. Over alles wordt nagedacht, over elk detail, materialisering, indeling en gebruiksfuncties. Zo blijven de gebouwen voor een lange periode aantrekkelijk. Stemar groep ontwikkelt projecten naar de behoefte van de consument. Een eigentijds product wat past in die bewuste omgeving. Daarbij gaan ze buiten de geijkte paden. Ook de kopers zelf hebben namelijk inbreng in de invulling en afwerking van het gebouw. Ook klanten zien de filosofie van Stemar groep terug in de projecten en vragen specifiek naar nieuwe ontwikkelingen op het moment dat ze willen doorstromen. 

Wij zijn trotse verkopers 

Als wij een Stemar project verkopen, verkopen wij klasse. Ook wij als Van Spronsen Makelaars zijn gevoelig voor kwaliteit en het is mooi dat je dit aan kunt bieden. Een product waar je trots op bent dat je het mag verkopen. Dat is ook te zien in de wijze waarop het product wordt gepresenteerd en de bijbehorende documentatie. De betrokkenheid vanuit Stemar groep is duidelijk voelbaar bij de kopers, wanneer zij tijdens of na het bouwproces hun waardering uitspreken. Iedereen kan Stemar groep bellen en het team voelt als familie. Ze tonen respect en laten iedereen in zijn waarde. Ze nemen echt de rust en de tijd om er echt te zijn.

Wij zijn trots dat Stemar ons kiest

Stemar groep is een prachtig bedrijf. Je ziet dat Stemar groep lokaal betrokken is, waarbij ze anticiperen op de problematiek die ze opmerken. Ze hebben hun hart aan Hendrik-Ido-Ambacht gegeven. Het is mooi om te zien wat zij allemaal waarmaken, waarbij de kwaliteit die zij vooraf voor ogen hebben in het eindproduct ook écht zichtbaar is, zonder te bezuinigen op materiaal. Wij kijken uit naar nog meer Stemar producten die vol passie worden ontwikkeld en die bijdragen aan een nog mooier Hendrik-Ido-Ambacht. Op naar de volgende samenwerking!

Terug naar alle inspiratie

Contact opnemen

Wij maken graag kennis met u!

Wellicht bent u benieuwd naar onze portfolio of zoekt u nu een woning en bent u benieuwd naar onze (komende) projecten. Of u bent (op termijn) op zoek naar een nieuw bedrijfspand of kantoor met specifieke kenmerken, voelt u vrij contact met ons op te nemen.

Klanten voor wie wij werken