Stemar Groep

BOUWMARKT

STEMAR bouwmarkten exploiteert vier bouwmarkten in de regio’s Zuid-Holland en Gelderland. STEMAR bouwmarkten treedt op als franchisenemer van Intergamma BV (www.intergamma.nl) en exploiteert twee GAMMA bouwmarkten (www.gamma.com) en twee KARWEI bouwmarkten (www.karwei.nl).

De bouwmarkten die STEMAR groep exploiteert zijn stuk voor stuk moderne voortrekkers binnen de formule en afgestemd op de actuele wensen van de consument.

Ook binnen de bouwmarkten werken onze kernwaarden door en zijn wij in staat als kleine dienstverlenende organisatie de klant centraal te stellen. Dat die consumentgerichte benadering werkt blijkt wel uit het feit dat wij met onze Karwei-vestiging drie keer de titel ‘De beste Karwei van Nederland’ in ontvangst mochten nemen.

Momenteel werken zo’n 160 collega’s bij STEMAR bouwmarkten aan de verdere groei en professionalisering van onze organisatie. Dit bereiken we door continue aandacht voor klanttevredenheid, deskundigheid en service. En zo ontwikkelt STEMAR groep de ambities van haar klanten en consumenten.